Double Digital

Opinie o agencji Double Digital

Mamy wysoką ocenę w Google, która potwierdza naszą skuteczność w digital marketingu. Jesteśmy młodą agencją, która przede wszystkim dba o klienta i jego biznes. Nasze opinie pozyskujemy regularnie, więc masz pewność że jakość naszych usług jest cały czas na bardzo wysokim poziomie.

Mamy ponad 40 opinii w Google ze średnią oceną

Mateusz Olszowy
Mateusz Olszowy
2024-04-02
Polecam!
Piotr
Piotr
2024-04-02
Bezproblemowy kontakt, szybka odpowiedź na zadane pytania i wątpliwości związane z kampanią
Pawel Kuglarz
Pawel Kuglarz
2024-03-13
Gorąco polecam Double Digital. Chcąc rozwinąć działalność na Brytyjskim rynku szukałem firmy ktora zajmie sie Google Ads. Dobrze trafiłem. Firma jako jedyna z wielu do ktorych sie zglosilem, nie zignorowala mnie z racji prowadzenia niewielkiej dzialnosci z niewielkim budzetem poczatkowym. Dzialania zostaly podjete bardzo szybko co juz w pierwszym miesiacu przynioslo pierwsze sprzedaze a w drugim inwestycja w reklame wrocila sie kilkunastokrotnie! Pozdrawiam caly zespol :)
Ginter Grochula
Ginter Grochula
2024-02-28
Polecam serdecznie
Tomasz Zubik
Tomasz Zubik
2024-02-24
Współpraca układa się wzorowo…pełen profesjonalizm w obsłudze klienta 👍
Agnieszka Jarosławska
Agnieszka Jarosławska
2024-02-20
Wszystko oceniam w jak najlepszym porządku
Karolla Karolina Narolska
Karolla Karolina Narolska
2024-02-13
- Fajni ludzie; - praca na wysokim poziomie; - rozumienie potrzeb klienta doskonałe; - dobieranie najlepszych rozwiązań w danym momencie; POLECAM !
Grażyna Kobielska
Grażyna Kobielska
2024-02-12
Polecam współpracę z Double Digital!

Jesteśmy Partnerem Google 2024 oraz Microsoft Advertising 2024

Jako doświadczona firma digitalowa i zatwierdzony Partner Google 2024, zobowiązujemy się do opieki nad Twoim sukcesem online.

Nasz priorytet to zapewnienie, że Twoja oferta zajmuje wysoką pozycję w wynikach wyszukiwania, przyciągając uwagę potencjalnych klientów w miejscach, które regularnie odwiedzają. Dzięki naszym usługom, zdobędziesz nowych klientów oraz utrzymasz zainteresowanie tymi, którzy już skorzystali z Twojej oferty.

Nasze działania są oparte na transparentności, partnerskiej współpracy i bogatym doświadczeniu w dziedzinie marketingu internetowego. 

2024

Jako oficjalny partner Microsoft Ads, oferujemy naszym klientom dostęp do unikatowych możliwości reklamowych, które mogą znacząco zwiększyć ich widoczność i zasięg w internecie. Korzystając z naszych usług, partnerzy zyskują szereg korzyści.

Double Digital w liczbach

100+

Realizowanych projektów

100%

Zadowolonych klientów

10 lat

Doświadczenia

10 mln

zarządzanego budżetu rocznie

Odtwórz wideo

Najczęściej zadawne pytania FAQ

Opinie o naszej agencji możesz sprawdzić w Google Moja Firma na naszym profilu.

Jeżeli chcesz porozmawiać z naszymi klientami o tym jak wygląda współpraca. Odpowiadamy - tak jest to możliwe! Mamy wielu klientów, którzy chętnie dzielą się rekomendacjami dotyczącymi współpracy z nami.

Zdecydowanie tak. W naszym zespole mamy specjalistów z minimum 5-letnim doświadczeniem w zakresie PPC oraz minimum 7-letnim doświadczeniem w zakresie SEO.

4.9/5 - (123 opinie)